AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılmayı göstermek

Kahve falında namaz kılmayı göstermek

Kahve falında namaz kılmayı göstermek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında namaz kılmayı göstermek gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi uzun uzun düşündükten sonra belki işinize gelmediği için, belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Kahve falında namaz kılmayı göstermek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin dişini göstermek güç kaybedeceğine, sorunları başarıyla çözmeye yorulmaktadır.

Kahve falında yer göstermek başını yastığa daha rahat koyacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine ev göstermek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ev göstermek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak göstermek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah göstermek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kimlik göstermek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir