AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide namaz kılmaya çalışmak

Kahve falında camide namaz kılmaya çalışmak

Kahve falında camide namaz kılmaya çalışmak sıkıntıların büyüyeceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide namaz kılmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da fiziksel bazı konuları hafife almanız size zarar verebilir.

Kahve falında camide namaz kılmaya çalışmak kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında camide namaz kılarken görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide namaz kılan birini görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, borçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide cuma namazı kılındığını görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet eder.

Kahve falında camide namaz kılanları görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işarettir.

Kahve falında camide namaz kılan adam görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide namaz kılan görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camiden namaz kılmadan çıkmak iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, talihinin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir