AnaSayfa / Genel / Kahve falında nakış makinası görmek

Kahve falında nakış makinası görmek

Kahve falında nakış makinası görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nakış makinası gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkındaki fikirlerinizi ya da duygularınızı sır olarak tutmanız size şiddetli şekilde geri dönebilir.

Kahve falında nakış makinası görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nakış yapmak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işaret eder.

Kahve falında nakışlı görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz nakış görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında nakış makinesi görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına rivayet eder.

Kahve falında nakışlı havlu görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine inanılır.

Kahve falında nakışlı örtü görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında nakışlı yorgan görmek kendi patronu olacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir