AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek yapan birini görmek

Kahve falında kek yapan birini görmek

Kahve falında kek yapan birini görmek büyük bir işin sahibi olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına alamet eder.

Kahve falında kek yapan birini gördüyseniz:

  • İkna kabiliyetiniz pek çok sorunu çözebilir.

Kahve falında kek ve pasta görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında bayat kek görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kakaolu kek görmek kötü günler yaşayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kek tatlı görmek kariyer edineceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kekler börekler görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına delalet eder.

Kahve falında kek yapmak ve yemek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fındıklı kek yemek rahat edeceğine, ferahlayacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında pişmemiş kek görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir