AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfakta yatmak

Kahve falında mutfakta yatmak

Kahve falında mutfakta yatmak yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında mutfakta yatmak gördüyseniz:

  • Gerçekten faydalı anlaşmalar veya üzerinde mutabık kalınan konular söz konusu olabilir.

Kahve falında mutfakta yatmak yeni duygular tadacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mutfak tezgahı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mutfak tezgahının kırıldığını görmek neşesini kaybedeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mutfak tüpü almak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi mutfak dolabı görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hak yemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mutfakta solucan görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında mutfak tezgah görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, yeni bir semte taşınılacağına delalet eder.

Kahve falında mutfak aletleri görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir