AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfak tezgah görmek

Kahve falında mutfak tezgah görmek

Kahve falında mutfak tezgah görmek çok büyük kazançlar getireceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında mutfak tezgah gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama hevesiniz size saygı duyulmasını sağlarken, sözlerinizi yerine getirememeniz durumunda imajınız zarar görebilir.

Kahve falında mermer mutfak tezgahı görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine işarettir.

Kahve falında mutfak tezgahının kırıldığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mutfak tezgahını temizlemek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında mutfak tezgahı temizlemek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mutfak tezgahı görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına işaret eder.

Kahve falında mutfak tezgah görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tezgah silmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine tabir olunur.

Kahve falında balık tezgahında balık görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, resmi bir göreve getirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir