AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfak tezgahı görmek

Kahve falında mutfak tezgahı görmek

Kahve falında mutfak tezgahı görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çaresizleşeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, başının belaya girmeyeceğine, kazancının bereketleneceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına alamet eder.

Kahve falında mutfak tezgahı gördüyseniz:

  • Zayıf konuma düşmemeye veya o şekilde görünmemeye dikkat etmelisiniz.

Kahve falında mutfak tezgahını temizlemek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, dertlerine çare bulacağına işarettir.

Kahve falında mutfak tezgahı temizlemek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına işarettir.

Kahve falında mermer mutfak tezgahı görmek insanların hayır dualarını alacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında mutfak tezgahının kırıldığını görmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında mutfak tezgah görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mutfak tezgahı görmek kazançların artacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine tabir olunur.

Kahve falında sebze tezgahı görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tezgahta balık görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir