AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu klozet görmek

Kahve falında dolu klozet görmek

Kahve falında dolu klozet görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, iyi hissedileceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolu klozet gördüyseniz:

  • Bazı konularda insanların işinize karışmasını ya da itirazlarla karşılaşmak istemiyorsanız sır saklamayı bilmeniz gerekiyor.

Kahve falında su dolu klozet görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolu klozet görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına tabir olunur.

Kahve falında klozet taşı görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında klozette oturduğunu görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet eder.

Kahve falında klozete kusmak kurulu düzeninin olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında klozete işediğini görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında mutfakta klozet görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında klozete su dökmek sorunlarının geçmişte kalacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir