AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfak yapmak

Kahve falında mutfak yapmak

Kahve falında mutfak yapmak şansının döneceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında mutfak yapmak gördüyseniz:

  • Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Kahve falında mutfakta banyo yapmak iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında mutfakta hamur yapmak yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mutfağa çiş yapmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında mutfakta çiş yapmak yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mutfakta iş yapmak elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mutfak alışverişi yapmak anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına delalet eder.

Kahve falında mutfağa kaka yapmak çok büyük bir çalışma yapılacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mutfakta yemek yapmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir