AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfakta iş yapmak

Kahve falında mutfakta iş yapmak

Kahve falında mutfakta iş yapmak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, içinin ferahlayacağına, sorunlarını çözeceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mutfakta iş yapmak gördüyseniz:

  • Evde ya da ailede ek sorumluluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında mutfakta iş yapmak hayatının bir düzene kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında mutfakta yemek yapmak ağlayacağına, strese gireceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize inanılır.

Kahve falında mutfakta hamur yapmak manevi olarak da yıpranacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında mutfak yapmak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mutfakta banyo yapmak kötü günler yaşanacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mutfakta temizlik yapmak işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına delalettir.

Kahve falında mutfağa idrar yapmak herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mutfağa kaka yapmak ortak bir noktada bulaşamayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir