AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüp arabası görmek

Kahve falında tüp arabası görmek

Kahve falında tüp arabası görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tüp arabası gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle ortaya çıkabilir veya ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tüp arabası görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, her daim temkinli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan piknik tüpü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tüpgaz görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mutfak tüp görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize tüple dalmak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kan tüpü görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük tüp almak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüp bebek yaptırdığını görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir