AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah arabadan inmek

Kahve falında siyah arabadan inmek

Kahve falında siyah arabadan inmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, refahının ve varlığının artacağına, gülmeye hasret kalacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine işarettir.

Kahve falında siyah arabadan inmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınızla yapacağınız görüşmelerde belirsizlikler ya da kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah arabadan inmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla bayır inmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla yokuştan inmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında arabayla yokuş aşağı inmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabaya binmek inmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında at arabasından inmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine işarettir.

Kahve falında yokuş aşağı arabayla inmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabada inmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rahata ve huzura kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir