AnaSayfa / Genel / Kahve falında nübüvvet mührünü görmek

Kahve falında nübüvvet mührünü görmek

Kahve falında nübüvvet mührünü görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, isteklerin yerine geleceğine, sözlerinden çıkmayacağına, işlerinin de rast gideceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nübüvvet mührünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi zayıf bulabilir veya haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz.

Kahve falında nübüvvet mührünü görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nübüvvet mührü görmek saadete ereceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında münker nekiri görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müslüman olmadığını görmek yaşamın kolaylaşacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında birini müslüman yapmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işaret eder.

Kahve falında mübin duasını okumak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında müslüman birini hristiyan görmek sıkıntılarının biteceğine, yoksul için zenginliğe delalettir.

Kahve falında müslümanlığa davet etmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir