AnaSayfa / Genel / Kahve falında müslüman olmadığını görmek

Kahve falında müslüman olmadığını görmek

Kahve falında müslüman olmadığını görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında müslüman olmadığını gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan ya da güvenilmez kişilerden uzak durun.

Kahve falında müslüman olmadığını söylemek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında müslüman olmadığını görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında osmanlı mührünü görmek beklediklerini duyacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında bir kişinin müslüman olduğunu görmek çok iyi paralar kazanılacağına, büyük bir yükten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeki müren görmek zararların günden güne artacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalet eder.

Kahve falında osmanlı mührü görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında müslüm gürsesi görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında hıristiyanın müslüman olduğunu görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir