AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeki müren görmek

Kahve falında zeki müren görmek

Kahve falında zeki müren görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, düşmanına galip geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında zeki müren gördüyseniz:

  • Bir davete katılabilirsiniz.

Kahve falında zeki müren görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında zeki olduğunu görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok zeki olduğunu görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında zeki bebek görmek dünya malının çoğalacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında müslümanlığa davet etmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında müslümanlık için savaşmak ticaretin büyüyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hıristiyanın müslüman olduğunu görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında müslüman olmak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir