AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde muska görmek

Kahve falında birinin elinde muska görmek

Kahve falında birinin elinde muska görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, inancının eksileceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, kafasının rahat olacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalettir.

Kahve falında birinin elinde muska gördüyseniz:

  • Geçmişe dönük hislerinizin yeniden ortaya cıkması sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında elinde muska görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, önündeki engelleri aşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinde muska görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında eve muska görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muska yapıldığını duymak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş muska görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muska verildiğini görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında muska atmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, işlerinin hemen hallolacağına işarettir.

Kahve falında büyü muska görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir