AnaSayfa / Genel / Kahve falında muska yaptırmak

Kahve falında muska yaptırmak

Kahve falında muska yaptırmak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında muska yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında evinde muska görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında nazar muskası görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muska verildiğini görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muskacı görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında muska yapan hoca görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına inanılır.

Kahve falında ölüden muska almak attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üçgen muska görmek ailesini hem gururlandıracağına, canın derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında yatakta muska bulmak içinin kıpır kıpır olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir