AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin muska verdiğini görmek

Kahve falında birinin muska verdiğini görmek

Kahve falında birinin muska verdiğini görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, sıkıntıların son bulacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin muska verdiğini gördüyseniz:

  • Eşinizin, sevgilinizin ya da aile büyüklerinizin sizi çok memnun edebilecek bazı yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında birinin muska verdiğini görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muska taşımak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muska takmak yenileceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muska bozmak yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, doğru kararların alınacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane muska görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasında muska görmek kazançlı işler yapılacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerinde muska bulmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil muska görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir