AnaSayfa / Genel / Kahve falında muska kusmak

Kahve falında muska kusmak

Kahve falında muska kusmak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine işarettir.

Kahve falında muska kusmak gördüyseniz:

  • İlerlemek akşam saatlerine göre daha kolay olabilir.

Kahve falında muska kusmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında muska yapan birini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kısmetlerinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında nazar muskası görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin muska yaptığını görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yastık altında muska görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında muska düşürmek maddi açıdan zarar edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyü muska görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah muska görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir