AnaSayfa / Genel / Kahve falında muska almak

Kahve falında muska almak

Kahve falında muska almak maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muska almak gördüyseniz:

  • Eğitimsel çalışmaların faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında muska yakmak yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında muska yapan birini görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında hocaya muska yazdırmak çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında muska yapan hoca görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine inanılır.

Kahve falında evde muska bulduğunu görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında ölüden muska almak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında birinin muska verdiğini görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında muskayı toprağa gömmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, yollarının açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir