AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde muska bulduğunu görmek

Kahve falında evde muska bulduğunu görmek

Kahve falında evde muska bulduğunu görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, variyetini çoğaltacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında evde muska bulduğunu gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.

Kahve falında evde muska bulmak kötü günleri geride bırakacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde muska bulduğunu görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinde muska bulmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında yastık içinde muska bulmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında büyü muskası bulmak dertlerin dermanının bulunacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında yerde muska bulmak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yatakta muska bulmak aksiliklerin başgöstereceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına alamet eder.

Kahve falında muska bulduğunu görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir