AnaSayfa / Genel / Kahve falında at araba görmek

Kahve falında at araba görmek

Kahve falında at araba görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında at araba gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ekonomik başlıklı konularda ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında at arabasına sürmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sahip olacağı malın faazlalığına delalet eder.

Kahve falında atlı arabaya binmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında at arabasını görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, şansının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüklü at arabası görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına delalettir.

Kahve falında atlı araba görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at ve arabasını görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, konforundan da ödün vereceğine rivayet eder.

Kahve falında at arabasına bindiğini görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında at arabasından inmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir