AnaSayfa / Genel / Kahve falında at arabasına sürmek

Kahve falında at arabasına sürmek

Kahve falında at arabasına sürmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at arabasına sürmek gördüyseniz:

  • Hayatınıza, yaratıcılık gerektiren işlerinize veya ilişkilerinize biraz daha fazla renk getirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında atlı araba sürmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında at arabasına sürmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalettir.

Kahve falında at arabasi sürmek sosyal hayatını da askıya alacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında atla çift sürmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine inanılır.

Kahve falında atla tarla sürmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz at sürmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında dört nala at sürmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atı sürmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir