AnaSayfa / Genel / Kahve falında at arabasına bindiğini görmek

Kahve falında at arabasına bindiğini görmek

Kahve falında at arabasına bindiğini görmek kızı olanların da gelin edeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında at arabasına bindiğini gördüyseniz:

  • Yanlış nedenlerle imajınızı güçlendirmeniz durumunda, otorite konumundaki kişilerle veya resmi kurum ya da kuruluşlarla ilişkilerinizde çıkmazlar oluşabilir.

Kahve falında at arabasına bindiğini görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at bindiğini görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil arabaya bindiğini görmek hayata daha sıkı tutunacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabaya başkasının bindiğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında arabaya bindirmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski arabaya bindiğini görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulur.

Kahve falında araba bindiğini görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında lüks arabaya bindiğini görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir