AnaSayfa / Genel / Kahve falında kola kutusu görmek

Kahve falında kola kutusu görmek

Kahve falında kola kutusu görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kola kutusu gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var.

Kahve falında kola kutusu görmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında kutu kola görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, para kazanmasına da vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında kana kana kola içmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında kola ağda yapmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kola kapağı görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızla kol kola yürümek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kola istemek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kola yazı yazmak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir