AnaSayfa / Genel / Kahve falında nafile oruç tutmak

Kahve falında nafile oruç tutmak

Kahve falında nafile oruç tutmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, varını yoğunu kaybedeceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında nafile oruç tutmak gördüyseniz:

  • Gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra her şeyin yoluna gireceğini bilerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında nafile oruç tutmak çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında nafile oruç bozmak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nafile namazı kılmak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında nafile namaz kıldığını görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nafile namaz kılmak isabetli girişimlerde bulunacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet eder.

Kahve falında sahursuz oruç tutmak geçim için verdiği savaşın kızışacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında aç oruç tutmak muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işarettir.

Kahve falında bayramda oruç tutmak yarar sağlamayacağına, özlem gidereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir