AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunun konuştuğunu görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun konuştuğunu görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun konuştuğunu görmek eşlerin boşanacağına, gelirinin azalacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun konuştuğunu gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken önemli bir iş veya bir görüşme olabilir.

Kahve falında muhabbet kuşuyla konuştuğunu görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun konuştuğunu görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, dertlerin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu konuştuğunu görmek güzel günler geçireceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi beyaz muhabbet kuşu görmek kötü günleri geride bırakacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşunu öldürmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden çok muhabbet kuşu görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir