AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu vermek

Kahve falında muhabbet kuşu vermek

Kahve falında muhabbet kuşu vermek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu vermek gördüyseniz:

  • Tek başınıza herşeyi halledebilirsiniz.

Kahve falında erkek muhabbet kuşu görmek ardından bu kişiye açılacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbeti kuşu görmek sorunların sürekli artacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli muhabbet kuşları görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu uçarken görmek iflas edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yavru muhabbet kuşu görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk muhabbet kuşu görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşun kaçtığını görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir