AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürünü ölmüş görmek

Kahve falında müdürünü ölmüş görmek

Kahve falında müdürünü ölmüş görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine inanılır.

Kahve falında müdürünü ölmüş gördüyseniz:

  • İşle ilgili çözülmesi veya anlaşılması imkansız gibi görünen konular varsa, çok yakında çözülebilir ya da olayların arkasındaki nedenler anlaşılabilir.

Kahve falında hastane müdürü görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski işyeri müdürünü görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müdürünün öptüğünü görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında okulun müdür yardımcısını görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında müdürle içki içmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında emniyet müdürü görmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müdür olmak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okul müdürü görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir