AnaSayfa / Genel / Kahve falında emniyet müdürü görmek

Kahve falında emniyet müdürü görmek

Kahve falında emniyet müdürü görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, düşmanlarına da dost olacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında emniyet müdürü gördüyseniz:

  • Beklenmedik haberler veya ortaya çıkan bilgiler söz konusu olabilir.

Kahve falında emniyet müdürü olmak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına delalettir.

Kahve falında emniyet müdürü olduğunu görmek üzüntülerin daha da artacağına, başının belaya girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında il emniyet müdürü görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında emniyet genel müdürünü görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine yorulur.

Kahve falında emniyet müdürü görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına delalettir.

Kahve falında il emniyet müdürünü görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına işaret eder.

Kahve falında emniyet müdürlüğü görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hayıflanacağına yorulur.

Kahve falında emniyet iğnesi görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir