AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdür olmak

Kahve falında müdür olmak

Kahve falında müdür olmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, aile hayatının bozulacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına delalet eder.

Kahve falında müdür olmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişeleri taşıdıkları görüntüsü veren kişilerin asıl yüzleri ortaya çıkabilir.

Kahve falında emniyet müdürü görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müdürle toplantı yapmak işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında müdürüyle kavga etmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında müdürle el sıkışmak yaralayacağına ve küstüreceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında sağlık müdürünü görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında müdür tarafından azarlanmak kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, şansın ve kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında müdür odası görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, işinde ustalaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müdür dövmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir