AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdür olarak atandığını görmek

Kahve falında müdür olarak atandığını görmek

Kahve falında müdür olarak atandığını görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, içine fesat düşeceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine yorulur.

Kahve falında müdür olarak atandığını gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında müdür olarak atanmak gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında müdür olarak atandığını görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, onlara doyasıya sarılacağına işaret eder.

Kahve falında bir müdür görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına işarettir.

Kahve falında genel müdürü görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında müdürden azar işitmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına delalet eder.

Kahve falında müdürle sohbet etmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında okul müdürünü dövmek zafer elde edeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında insan kaynaklari müdürünü görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir