AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin müdür olduğunu görmek

Kahve falında eşinin müdür olduğunu görmek

Kahve falında eşinin müdür olduğunu görmek bolluğa kavuşacağına, canının sağ olacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, işlerin artacağına delalettir.

Kahve falında eşinin müdür olduğunu gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız durumunda yanlış yorumlanabilir veya yanlış lanse edilebilirsiniz.

Kahve falında eşinin müdür olduğunu görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında müdür eşi görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, duygularının ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında müdürle kucaklaşmak yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında cezaevi müdürü görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına delalet eder.

Kahve falında müdürüyle öpüşmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet eder.

Kahve falında genel müdürü görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulur.

Kahve falında müdürden fırça yemek mal ve para sahibi olacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhasebe müdürü görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir