AnaSayfa / Genel / Kahve falında muayene olmak

Kahve falında muayene olmak

Kahve falında muayene olmak zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında muayene olmak gördüyseniz:

  • Çok fazla muhatap olmamanız durumunda ortaya çıkan durumlar kendiliğinden hallolabilir.

Kahve falında muayene görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında jinekolojik muayene olmak atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet eder.

Kahve falında diş muayenesi görmek sorunsuz geçeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastaneye gidip muayene olmak işlerin rast gideceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında bayan doktora muayene olmak üzüleceğine, yıkılacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doktora gidip muayene olmak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muayene edildiğini görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine inanılır.

Kahve falında muayene olduğunu görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir