AnaSayfa / Genel / Kahve falında muayene olduğunu görmek

Kahve falında muayene olduğunu görmek

Kahve falında muayene olduğunu görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir karar verileceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına yorulur.

Kahve falında muayene olduğunu gördüyseniz:

  • Sağlığınızı korumanız gerekiyor.

Kahve falında jinekoloğa muayene olmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doktora muayene olmak eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muayene etmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, araba alınacağına inanılır.

Kahve falında muayene görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında diş doktoruna muayene olmak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş muayenesi olmak uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına inanılır.

Kahve falında hastaneye gidip muayene olmak orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işarettir.

Kahve falında doktora gidip muayene olmak rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, canının sağ olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir