AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktora gidip muayene olmak

Kahve falında doktora gidip muayene olmak

Kahve falında doktora gidip muayene olmak kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doktora gidip muayene olmak gördüyseniz:

  • Sizi bayıltabilecek kişi veya olay azdır.

Kahve falında doktora gidip muayene olmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına rivayet eder.

Kahve falında doktora muayene olmak önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bayan doktora muayene olmak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına işarettir.

Kahve falında doktora muayene olduğunu görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastaneye gidip muayene olmak keyfinin ve neşesinin artacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında hasta olup doktora gitmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile olup doktora gitmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir