AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaneye gidip muayene olmak

Kahve falında hastaneye gidip muayene olmak

Kahve falında hastaneye gidip muayene olmak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaneye gidip muayene olmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle yeni aşklar söz konusu olabilir.

Kahve falında hastaneye gidip muayene olmak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalettir.

Kahve falında hastanede muayene olmak üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doktora gidip muayene olmak insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine tabir olunur.

Kahve falında muayene etmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, iyi ruh halinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında rahimden muayene olmak gelişeceğine, elinin dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında diş muayenesi olmak iyi gelir getiren işler yapılacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine inanılır.

Kahve falında göz doktoruna muayene olmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında muayene edildiğini görmek daima secde ve şükür edeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir