AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan doktora muayene olmak

Kahve falında bayan doktora muayene olmak

Kahve falında bayan doktora muayene olmak borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, daima afiyette olacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, mevki kaybına uğrayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan doktora muayene olmak gördüyseniz:

  • İki farklı konuda tereddütte kalabilirsiniz.

Kahve falında bayan doktora muayene olmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doktora muayene olduğunu görmek içinin ferahlayacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında doktora gidip muayene olmak sıkılacağına ve üzüleceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında doktora muayene olmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş muayenesi olmak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına işarettir.

Kahve falında göz muayenesi olmak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında doktorda muayene olmak başına bazı musibetlerin geleceğine, hoşluk içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğum doktoruna muayene olmak ikinci bir şans vereceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir