AnaSayfa / Genel / Kahve falında muayene etmek

Kahve falında muayene etmek

Kahve falında muayene etmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muayene etmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız, başkalarının işlerine karışmakla veya doğruları çarpıtmakla suçlanabilirsiniz.

Kahve falında alttan muayene olmak sabit geliri olacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doktora gidip muayene olmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında doktorun muayene ettiğini görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında göz muayenesi olmak ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında jinekolojik muayene olmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında dr muayene olmak alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doktor muayenesi görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir