AnaSayfa / Genel / Kahve falında alttan muayene olmak

Kahve falında alttan muayene olmak

Kahve falında alttan muayene olmak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında alttan muayene olmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler birlikte yaşadığınız kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir.

Kahve falında alttan muayene olmak zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına yorulur.

Kahve falında diş muayenesi görmek hayırlı haberler alınacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında muayene edildiğini görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında doktorda muayene olmak büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göz doktoruna muayene olmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında doğum doktoruna muayene olmak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında muayene görmek kazancın yetmez olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında diş muayenesi olmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir