Kahve falında morgda ölüler görmek

Kahve falında morgda ölüler görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kendisine gelemeyeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında morgda ölüler gördüyseniz:

  • Genellikle kısa ilişkileri tercih edeceksiniz.

Kahve falında morgda ölüler görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü morgda görmek feraha ermeye, herkesi kendi gibi zannedeceğine işaret eder.

Kahve falında yılmaz morgül görmek gülüp eğleneceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında morgda görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına delalet eder.

Kahve falında morga gitmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasını morgda görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini morgda görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına işarettir.

Kahve falında hastane morgu görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir