Kahve falında kendini morgda görmek

Kahve falında kendini morgda görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, işlerindeki karın artacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, iş yeri sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kendini morgda gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri mevcut planlarınıza en iyi şekilde adapte etmeniz gerekebilir.

Kahve falında yılmaz morgül görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü morgda görmek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında morga görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında morga gittiğini görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında morgda ölüler görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hastalıklarını yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında morga gitmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına inanılır.

Kahve falında hastane morgu görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında babasını morgda görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, içinin rahat edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir