Kahve falında hastane morgu görmek

Kahve falında hastane morgu görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulur.

Kahve falında hastane morgu gördüyseniz:

  • Aşırı konuşkan olmanız mümkündür.

Kahve falında hastane morgu görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine alamet eder.

Kahve falında babasını morgda görmek yapılan hataların telafi edileceğine, başarının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yılmaz morgül görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalettir.

Kahve falında morgda ölüler görmek talihin yüzlerine güleceğine, zorlukların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında morga gittiğini görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine inanılır.

Kahve falında morga gitmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işarettir.

Kahve falında morga görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında morgda görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir