Kahve falında morga gitmek

Kahve falında morga gitmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında morga gitmek gördüyseniz:

  • Dürüstlük çok şey kazandırabilir.

Kahve falında morga gitmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında morga girmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini morgda görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında morgda görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastane morgu görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında morga gittiğini görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında morgda ölüler görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında morga görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir