Kahve falında ölüyü morgda görmek

Kahve falında ölüyü morgda görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, maddi güç sahibi olacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü morgda gördüyseniz:

  • Herkesin güçlü ya da bilgili olduğu konular var.

Kahve falında ölüyü morgda görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, başarının adım adım yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında morgda ölüler görmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında hastane morgu görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini morgda görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını morgda görmek zahmetinin çoğalacağına, belli bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında morga girmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine delalet eder.

Kahve falında yılmaz morgül görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına yorulur.

Kahve falında morga görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir