AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yastık görmek

Kahve falında büyük yastık görmek

Kahve falında büyük yastık görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, masabaşı bir işe girileceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında büyük yastık gördüyseniz:

  • Yavaşlayan veya tıkanmaya başlayan iş, plan veya ilişkilerin önü açılıyor.

Kahve falında büyük yastık görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, işindeki verimin artacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak yastık görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvar yastığı görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah yastık kılıfı görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulur.

Kahve falında yastık kılıfı yıkamak atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yastıkta yatmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yastık diktiğini görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında yastık içinde altın görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir