AnaSayfa / Genel / Kahve falında astsubay elbisesi giymek

Kahve falında astsubay elbisesi giymek

Kahve falında astsubay elbisesi giymek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında astsubay elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Bazı yalanlar yüzünden üzülmeniz olasıdır.

Kahve falında astsubay elbisesi giymek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında astsubay kıyafeti giymek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında astsubay görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında astsubay olmak bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, işlerin canlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini astsubay görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, işinde profesyonel kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine siyah elbise giydirmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ve siyah elbise giymek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında elbise giydirmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir