AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini astsubay görmek

Kahve falında kendini astsubay görmek

Kahve falında kendini astsubay görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, konuşmaz olacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini astsubay gördüyseniz:

  • Aşk isteğiniz ağırlık kazanacak.

Kahve falında astsubay elbisesi giymek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında astsubay görmek acılarını dindireceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine yorulur.

Kahve falında astsubay olmak kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, küs kimselerin barışacağına rivayet eder.

Kahve falında astsubay kıyafeti giymek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini astsubay görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir