AnaSayfa / Genel / Kahve falında astsubay olmak

Kahve falında astsubay olmak

Kahve falında astsubay olmak çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, deneyim kazanacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, huzurlu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında astsubay olmak gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza zaman ayırın.

Kahve falında astsubay olmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına işarettir.

Kahve falında astsubay görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında astsubay elbisesi giymek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında kendini astsubay görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına delalettir.

Kahve falında astsubay kıyafeti giymek haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir