AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor tabak görmek

Kahve falında mor tabak görmek

Kahve falında mor tabak görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, her şeyin yenileceğine, huzur dolu günler geçireceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine alamet eder.

Kahve falında mor tabak gördüyseniz:

  • Ailenizden veya komşu, akraba veya yakın çevre gibi kişilerin motivasyonu beklenmedik bir yardım sağlayabilir.

Kahve falında mor tabak görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına rivayet eder.

Kahve falında tabakta un görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işaret eder.

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında meyve tabağı hazırlamak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına inanılır.

Kahve falında tabak görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kristal tabak görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tabakta solucan görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında tabak satın almak hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir